1000szin-haz
Idézet

"Elfogadjuk és hirdetjük, hogy bár a gyerekeknek iránymutatásra van szükségük, elidegeníthetetlen joguk, hogy azok legyenek, amik lenni szeretnének. Ezt csak úgy érhetik el, ha teret adunk az álmaiknak és az álmaik megvalósításához."

- Nelson Mandela

 
Menü
 
Rólunk
 
Dialóg
 
Ezer szín

 

 
Színészpalánták
Indulás: 2014-09-14
 

CSS Codes

Képzéseink

Az órák minden szombaton 9 órától 13 óráig zajlanak a 2314 Halásztelek Rákóczi Ferenc út 77-es cím alatt, a Halásztelki galériában. Kellő számú jelentkezés esetén az indulás tervezett időpontja: november 8, 9 óra. Az első óra mindenki számára nyílt és ingyenes, a képzés díja 5000 forint/hó. Várunk mindenkit, aki elmúlt 8 éves, és szereti a színházat, a drámát, esetlegesen felvételi felkészítést is vállalunk. A képzés ideje alatt sok szeretettel várjuk a kíváncsi szülőket is, akik számára november 8-án 10 órától rövid értekezletet tartunk, melynek keretében megismerkedhetnek tanárainkkal, képzéseinkkel. Esetleges óraelmaradásról (pl. ünnep), aktuális órarendünkről Facebook csoportunkban tájékozódhatnak. 

Az órákról: 

Bevezetés a színészmesterségbe
Tanár:
Nagyváradi Erzsébet színművész

Foglalkozásaim során növendékeim játszva ismerkednek meg a színházzal. Versmondást tanulnak, valamint színdarabokat hoznak létre. Ezeken keresztül fejlődik mind a kommunikációs készségük, mind az önkifejezésük. Jellemük, személyiségük kiteljesedik és nyitottabbá válnak a világra. Gazdagabb lesz kifejező képességük, emberismeretük és irodalmi tudásuk. Célom, hogy a gyermekekből boldog és kiegyensúlyozott személyiségeket neveljek.

Drámajáték
Tanár:
Pintér Gábor színművész, drámapedagógus

Csoportos játéktevékenység során képzeletbeli világot építünk fel. A résztvevők szereplőként vonódnak be. Valós problémákkal ütköznek, és ezekből valós tapasztalatra tesznek szert. Minden órán más-más , az adott korosztályt érintő, erkölcsi, lelki problémát vetünk fel és járunk körbe drámás játékokkal. Az óra fókuszát kérdés formájában fogalmazzuk meg (pl.:Mit kezdjünk félelmeinkkel?; Visszaél-e egy kamasz a hallott információval, hogy félreállítsa vetélytársát?; Elutasítandó-e a másság?), és egy általam hozott történetbe ágyazva, játékok során járjuk körbe.

Filmes ismeretek
Tanár:
Trömböczky Péter rendező

Elsődleges célom a bennünk rejlő „csodák” megmutatása, a saját gondolat kifejezésének megsegítése. A film is egy olyan művészeti ág, amellyel kommunikációkat, gondolatokat lehet közvetíteni. Szeretnék a film iránt érdeklődő fiataloknak áttekintő képet nyújtani a film-értés, és készítés területéről. Emellett játékos, gyakorlati formában az érzelmekkel, kommunikációval is foglalkozunk majd.  

Tánc és mozgáskultúra
Tanár:
Simonyi Krisztina koreográfus

Az óráimon nagy hangsúlyt fektetek a tehetségkutatásra és a különböző táncstílusok alapjaira. Jó hangulat, vidám és egyedi koreográfiák és egy alapos testtudat képzés az, amit adhatok.

Beszédtechnika
Tanár:
Makay Andrea színművész 

A beszédtechnika nem pótolja a logopédiát; célja a tiszta, érthető beszéd.  Ennek fő alkotóelemei az artikuláció és a ritmus, ezért óráimon ritmusgyakorlatokkal is játszunk. Néha elkalandozunk kissé más vizekre is: játékainkkal megtanulunk egymásra figyelni, "megtornáztatjuk" a memóriánkat, bővítjük szókincsünket.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!