1000szin-haz
Idézet

"Elfogadjuk és hirdetjük, hogy bár a gyerekeknek iránymutatásra van szükségük, elidegeníthetetlen joguk, hogy azok legyenek, amik lenni szeretnének. Ezt csak úgy érhetik el, ha teret adunk az álmaiknak és az álmaik megvalósításához."

- Nelson Mandela

 
Menü
 
Rólunk
 
Dialóg
 
Ezer szín

 

 
Színészpalánták
Indulás: 2014-09-14
 

CSS Codes

Képzéseink

Az órák minden szombaton 9 órától 13 óráig zajlanak a 2314 Halásztelek Rákóczi Ferenc út 77-es cím alatt, a Halásztelki galériában. Kellő számú jelentkezés esetén az indulás tervezett időpontja: november 8, 9 óra. Az első óra mindenki számára nyílt és ingyenes, a képzés díja 5000 forint/hó. Várunk mindenkit, aki elmúlt 8 éves, és szereti a színházat, a drámát, esetlegesen felvételi felkészítést is vállalunk. A képzés ideje alatt sok szeretettel várjuk a kíváncsi szülőket is, akik számára november 8-án 10 órától rövid értekezletet tartunk, melynek keretében megismerkedhetnek tanárainkkal, képzéseinkkel. Esetleges óraelmaradásról (pl. ünnep), aktuális órarendünkről Facebook csoportunkban tájékozódhatnak. 

Az órákról: 

Bevezetés a színészmesterségbe
Tanár:
Nagyváradi Erzsébet színművész

Foglalkozásaim során növendékeim játszva ismerkednek meg a színházzal. Versmondást tanulnak, valamint színdarabokat hoznak létre. Ezeken keresztül fejlődik mind a kommunikációs készségük, mind az önkifejezésük. Jellemük, személyiségük kiteljesedik és nyitottabbá válnak a világra. Gazdagabb lesz kifejező képességük, emberismeretük és irodalmi tudásuk. Célom, hogy a gyermekekből boldog és kiegyensúlyozott személyiségeket neveljek.

Drámajáték
Tanár:
Pintér Gábor színművész, drámapedagógus

Csoportos játéktevékenység során képzeletbeli világot építünk fel. A résztvevők szereplőként vonódnak be. Valós problémákkal ütköznek, és ezekből valós tapasztalatra tesznek szert. Minden órán más-más , az adott korosztályt érintő, erkölcsi, lelki problémát vetünk fel és járunk körbe drámás játékokkal. Az óra fókuszát kérdés formájában fogalmazzuk meg (pl.:Mit kezdjünk félelmeinkkel?; Visszaél-e egy kamasz a hallott információval, hogy félreállítsa vetélytársát?; Elutasítandó-e a másság?), és egy általam hozott történetbe ágyazva, játékok során járjuk körbe.

Filmes ismeretek
Tanár:
Trömböczky Péter rendező

Elsődleges célom a bennünk rejlő „csodák” megmutatása, a saját gondolat kifejezésének megsegítése. A film is egy olyan művészeti ág, amellyel kommunikációkat, gondolatokat lehet közvetíteni. Szeretnék a film iránt érdeklődő fiataloknak áttekintő képet nyújtani a film-értés, és készítés területéről. Emellett játékos, gyakorlati formában az érzelmekkel, kommunikációval is foglalkozunk majd.  

Tánc és mozgáskultúra
Tanár:
Simonyi Krisztina koreográfus

Az óráimon nagy hangsúlyt fektetek a tehetségkutatásra és a különböző táncstílusok alapjaira. Jó hangulat, vidám és egyedi koreográfiák és egy alapos testtudat képzés az, amit adhatok.

Beszédtechnika
Tanár:
Makay Andrea színművész 

A beszédtechnika nem pótolja a logopédiát; célja a tiszta, érthető beszéd.  Ennek fő alkotóelemei az artikuláció és a ritmus, ezért óráimon ritmusgyakorlatokkal is játszunk. Néha elkalandozunk kissé más vizekre is: játékainkkal megtanulunk egymásra figyelni, "megtornáztatjuk" a memóriánkat, bővítjük szókincsünket.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!