1000szin-haz
Idézet

"Elfogadjuk és hirdetjük, hogy bár a gyerekeknek iránymutatásra van szükségük, elidegeníthetetlen joguk, hogy azok legyenek, amik lenni szeretnének. Ezt csak úgy érhetik el, ha teret adunk az álmaiknak és az álmaik megvalósításához."

- Nelson Mandela

 
Menü
 
Rólunk
 
Dialóg
 
Ezer szín

 

 
Színészpalánták
Indulás: 2014-09-14
 

CSS Codes

Képzéseink

Az órák minden szombaton 9 órától 13 óráig zajlanak a 2314 Halásztelek Rákóczi Ferenc út 77-es cím alatt, a Halásztelki galériában. Kellő számú jelentkezés esetén az indulás tervezett időpontja: november 8, 9 óra. Az első óra mindenki számára nyílt és ingyenes, a képzés díja 5000 forint/hó. Várunk mindenkit, aki elmúlt 8 éves, és szereti a színházat, a drámát, esetlegesen felvételi felkészítést is vállalunk. A képzés ideje alatt sok szeretettel várjuk a kíváncsi szülőket is, akik számára november 8-án 10 órától rövid értekezletet tartunk, melynek keretében megismerkedhetnek tanárainkkal, képzéseinkkel. Esetleges óraelmaradásról (pl. ünnep), aktuális órarendünkről Facebook csoportunkban tájékozódhatnak. 

Az órákról: 

Bevezetés a színészmesterségbe
Tanár:
Nagyváradi Erzsébet színművész

Foglalkozásaim során növendékeim játszva ismerkednek meg a színházzal. Versmondást tanulnak, valamint színdarabokat hoznak létre. Ezeken keresztül fejlődik mind a kommunikációs készségük, mind az önkifejezésük. Jellemük, személyiségük kiteljesedik és nyitottabbá válnak a világra. Gazdagabb lesz kifejező képességük, emberismeretük és irodalmi tudásuk. Célom, hogy a gyermekekből boldog és kiegyensúlyozott személyiségeket neveljek.

Drámajáték
Tanár:
Pintér Gábor színművész, drámapedagógus

Csoportos játéktevékenység során képzeletbeli világot építünk fel. A résztvevők szereplőként vonódnak be. Valós problémákkal ütköznek, és ezekből valós tapasztalatra tesznek szert. Minden órán más-más , az adott korosztályt érintő, erkölcsi, lelki problémát vetünk fel és járunk körbe drámás játékokkal. Az óra fókuszát kérdés formájában fogalmazzuk meg (pl.:Mit kezdjünk félelmeinkkel?; Visszaél-e egy kamasz a hallott információval, hogy félreállítsa vetélytársát?; Elutasítandó-e a másság?), és egy általam hozott történetbe ágyazva, játékok során járjuk körbe.

Filmes ismeretek
Tanár:
Trömböczky Péter rendező

Elsődleges célom a bennünk rejlő „csodák” megmutatása, a saját gondolat kifejezésének megsegítése. A film is egy olyan művészeti ág, amellyel kommunikációkat, gondolatokat lehet közvetíteni. Szeretnék a film iránt érdeklődő fiataloknak áttekintő képet nyújtani a film-értés, és készítés területéről. Emellett játékos, gyakorlati formában az érzelmekkel, kommunikációval is foglalkozunk majd.  

Tánc és mozgáskultúra
Tanár:
Simonyi Krisztina koreográfus

Az óráimon nagy hangsúlyt fektetek a tehetségkutatásra és a különböző táncstílusok alapjaira. Jó hangulat, vidám és egyedi koreográfiák és egy alapos testtudat képzés az, amit adhatok.

Beszédtechnika
Tanár:
Makay Andrea színművész 

A beszédtechnika nem pótolja a logopédiát; célja a tiszta, érthető beszéd.  Ennek fő alkotóelemei az artikuláció és a ritmus, ezért óráimon ritmusgyakorlatokkal is játszunk. Néha elkalandozunk kissé más vizekre is: játékainkkal megtanulunk egymásra figyelni, "megtornáztatjuk" a memóriánkat, bővítjük szókincsünket.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!