1000szin-haz
Idézet

"Elfogadjuk és hirdetjük, hogy bár a gyerekeknek iránymutatásra van szükségük, elidegeníthetetlen joguk, hogy azok legyenek, amik lenni szeretnének. Ezt csak úgy érhetik el, ha teret adunk az álmaiknak és az álmaik megvalósításához."

- Nelson Mandela

 
Menü
 
Rólunk
 
Dialóg
 
Ezer szín

 

 
Színészpalánták
Indulás: 2014-09-14
 

CSS Codes

Tanáraink

Nekünk az 1000szín-ház stúdióban az a célunk, hogy minél színesebb tanári csapat varázsoljon minél színesebb világot. Varázslóinkról bővebben: 

Név: Pintér Gábor
színművész, drámapedagógus 
Tantárgy: Drámajáték
Ahol megfordult: Kisváros TV sorozat, Krétakör Színház, Budaörsi Játékszín, Gózon Gyula Kamaraszínház, Soproni Petőfi Színház
1962. december 26-án megszülettem Budapesten. Bár családomban a művészpályát senki nem választotta, (ezért a biztonság kedvéért 1989-ben diplomáztam, mint építőmérnök) én mégis a színművészet mellett döntöttem.1985-től a Soros Alapítvány ösztöndíjasaként az Arvisura Színházi Társaság Színészképző Stúdiójában tanulhattam 6 évig. Oktatásunk egyedülálló kísérlet volt a keleti színházi hagyományok (NO Színház) és az európai színészképzés egyesítésére. A szerepépítés e másfajta módja a mai napig fontos maradt számomra, bár sajnos csak ritkán lehet alkalmazni. 
 
 
Név: Trömböczky Péter
forgatókönyvíró, rendező
Tantárgy: Filmes ismeretek
Ahol megfordult: Független Színpad, Karinty Színház, Bécs-Auersperg Theater; Szőke Kóla, ZooKids
1966 január 10-én született. Gimnáziumi tanulmányait 1984-ben az I. László Gimnáziumban fejezte be. Ezek után 1993-ig a Nemzeti Színház stúdiójában, illetve a Szolnoki Szigligeti Színházban munkálkodott, előbbiben színészként, illetve rendezőként, utóbbiban segédrendezőként. 1995-ig a Független színpad  rendezője. 1996 és 2013 közt az Újreneszánsz Színház oszlopos tagja, 2008-ig igazgatója is volt az intézménynek. Főbb forgatókönyvi munkái közé tartozik a Carmina Burana, a Csipkerózsika, a Tündöklő nyár, stb. 

Név: Simonyi Krisztina
Tantárgy: Tánc és mozgáskultúra 
Ahol megfordult: 
 
 
 
 
 
 
 
 
Név: Makay Andrea
színművész
Tantárgy: Beszédtechnika
Ahol megfordult: Rockszínház, Budapesti Operettszínház, Jóban Rosszban
1967-ben született Miskolcon, ahol édesanyja és édesapja is a helyi színház tagja volt. Ének-zenei általános iskolába járt 8 évig, 9 éves kora óta foglalkozik szinkronizálással. A Vörösmarty Gimnázium dráma tagozatán érettségizett, ezután a Nemzeti Színház stúdiójába került, ahol Montágh Imre keze alatt tanulhatott beszédtechnikát. 3 év stúdiós gyakorlat után egy évet még a Nemzeti Színházban dolgozott, szerződéses formában, majd 1989-ben a Rockszínházhoz került. Szabadúszó éveiben játszott a Vígszínházban, az Arizonában, és a Budapesti Operettszínházban, aminek később tagja is lett. 2014-ben állandó epizódszereplője lett a TV2 Jóban Rosszban c. produkciójának. Lánya, Sára egyetemista, a 9 éves Barnabás pedig szintén szinkronizál. 
 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha