1000szin-haz
Idézet

"Elfogadjuk és hirdetjük, hogy bár a gyerekeknek iránymutatásra van szükségük, elidegeníthetetlen joguk, hogy azok legyenek, amik lenni szeretnének. Ezt csak úgy érhetik el, ha teret adunk az álmaiknak és az álmaik megvalósításához."

- Nelson Mandela

 
Menü
 
Rólunk
 
Dialóg
 
Ezer szín

 

 
Színészpalánták
Indulás: 2014-09-14
 

CSS Codes

Tanáraink

Nekünk az 1000szín-ház stúdióban az a célunk, hogy minél színesebb tanári csapat varázsoljon minél színesebb világot. Varázslóinkról bővebben: 

Név: Pintér Gábor
színművész, drámapedagógus 
Tantárgy: Drámajáték
Ahol megfordult: Kisváros TV sorozat, Krétakör Színház, Budaörsi Játékszín, Gózon Gyula Kamaraszínház, Soproni Petőfi Színház
1962. december 26-án megszülettem Budapesten. Bár családomban a művészpályát senki nem választotta, (ezért a biztonság kedvéért 1989-ben diplomáztam, mint építőmérnök) én mégis a színművészet mellett döntöttem.1985-től a Soros Alapítvány ösztöndíjasaként az Arvisura Színházi Társaság Színészképző Stúdiójában tanulhattam 6 évig. Oktatásunk egyedülálló kísérlet volt a keleti színházi hagyományok (NO Színház) és az európai színészképzés egyesítésére. A szerepépítés e másfajta módja a mai napig fontos maradt számomra, bár sajnos csak ritkán lehet alkalmazni. 
 
 
Név: Trömböczky Péter
forgatókönyvíró, rendező
Tantárgy: Filmes ismeretek
Ahol megfordult: Független Színpad, Karinty Színház, Bécs-Auersperg Theater; Szőke Kóla, ZooKids
1966 január 10-én született. Gimnáziumi tanulmányait 1984-ben az I. László Gimnáziumban fejezte be. Ezek után 1993-ig a Nemzeti Színház stúdiójában, illetve a Szolnoki Szigligeti Színházban munkálkodott, előbbiben színészként, illetve rendezőként, utóbbiban segédrendezőként. 1995-ig a Független színpad  rendezője. 1996 és 2013 közt az Újreneszánsz Színház oszlopos tagja, 2008-ig igazgatója is volt az intézménynek. Főbb forgatókönyvi munkái közé tartozik a Carmina Burana, a Csipkerózsika, a Tündöklő nyár, stb. 

Név: Simonyi Krisztina
Tantárgy: Tánc és mozgáskultúra 
Ahol megfordult: 
 
 
 
 
 
 
 
 
Név: Makay Andrea
színművész
Tantárgy: Beszédtechnika
Ahol megfordult: Rockszínház, Budapesti Operettszínház, Jóban Rosszban
1967-ben született Miskolcon, ahol édesanyja és édesapja is a helyi színház tagja volt. Ének-zenei általános iskolába járt 8 évig, 9 éves kora óta foglalkozik szinkronizálással. A Vörösmarty Gimnázium dráma tagozatán érettségizett, ezután a Nemzeti Színház stúdiójába került, ahol Montágh Imre keze alatt tanulhatott beszédtechnikát. 3 év stúdiós gyakorlat után egy évet még a Nemzeti Színházban dolgozott, szerződéses formában, majd 1989-ben a Rockszínházhoz került. Szabadúszó éveiben játszott a Vígszínházban, az Arizonában, és a Budapesti Operettszínházban, aminek később tagja is lett. 2014-ben állandó epizódszereplője lett a TV2 Jóban Rosszban c. produkciójának. Lánya, Sára egyetemista, a 9 éves Barnabás pedig szintén szinkronizál. 
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!